(hey, type here for great stuff)

access to tools for the beginning of infinity

T-shaped dark megalith hosts back-to-basics young family home

To create a light-filled home on a small plot where an adjacent building blocked the southern sun, Tilemachos Andrianopoulos elevated a concrete prism (housing bedrooms for a family of 4) freeing up the space below for indoor/outdoor living and dining rooms.

Walls of plants provide “green screens” to give the family privacy inside their otherwise very visible ground floor (three of the walls are all glass). Owners Eri Mitsostergiou and George Toulantas wanted an open space to raise their two sons and there are only three doors in the entire home.

The boys’ bedrooms are connected and doors can slide shut between them if they choose more privacy as they grow up.